Påsk ägg

Skärtorsdag, helg och sol!

Skärtorsdag och helgen startar med strålande sol. Nu under påskhelgen ska vi passa på att spika på vårt hus, panelbyte men vi ska även försöka hinna med att cykla lite MTB.

Om man törs lita på SMHI så ser det ut att bli bra väder hela påskhelgen förutom på söndag/måndag då det ska komma lite regn.

Vår plan för påskhelgen blir att jobba på vårt hus. Vi håller nämligen på att byta panel på huset och har två sidor kvar. Sen finns det massor i trädgården att göra. Bara att ta sig för att börja. Lägga plattor på framsidan, fixa till ett utav mina rabatter på framsidan….

ja, ja det finns att göra helt enkelt!

Men det är så himla skönt när det är klart och det kommer att bli så himla snyggt!

På påskafton blir det lunch och grillning tillsammans med vänner. Givetvis ska vi hinna med att cykla lite MTB. Till och med kanske öva lite mer teknik. Har jag riktigt stor tur, så kommer min nya MTB idag 🙂 Håll tummar och tår 🙂

Vad gäller maten så kommer det att bli grillat för hela slanten. Kalla såser som är enkla att röra ihop. Grillade grönsaker på grillen eller i ugnen. Kyckling, entrecote och kryddkorvar, hamburgare till barnen.

Tips på bra tillbehör till grillat,
Tips till grillen,
Glad Påsk alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.