Delsjön MTB

Mountainbike

Jag älskar verkligen att cykla mountainbike oavsett om det är här hemma i Sverige eller utomlands. Det är så himla härligt att bara bege sig ut och stigcykla, höra fåglarna kvittra och se vår härliga natur. Love it!

Jag älskar verkligen att cykla mountainbike, höra fåglarna kvittra och känna dofterna medan man cyklar längst stigen. Det var under 2017 som jag började cykla mountainbike eller MTB som många säger. Det var efter en skada som jag hittade till mountainbike och stigcyklingen. Det var min man Anders och vår son Vincent som introducerade mountainbike för mig och sedan dessa är jag hooked. Sedan 2017 har jag haft några olika mountainbike men älskar min Specialized Stumpjumper Evo som jag har nu.

Då jag bor strax söder om Göteborg så cyklar jag mountainbike kring Änggårdsbergen, Lackarebäck, Delsjön och Sandsjöbacka. Jag är medlem i Göteborgs Stigcyklister och funderar på att dra igång tjejcykling till våren 2023. Jag är även ledare på ett tjejläger varje år som hålls utav Rigortorpet i Kungsbacka. Älskar verkligen att lära andra tjejer att utveckla sina skills och bli en bättre på stigcykling.

Jag har skapat två under kategorier/sidor där jag samlar alla mina inlägg om mountainbike här hemma i Sverige eller utomlands. Min tanke är att dela med mig utav de områden där vi är och cyklar, dela våra upplevelser på en mountainbike till er andra.

Är det något du saknar så skicka ett meddelande till mig, så ska jag försöka lägga in det i min planering. Eller är du ett företag som vill att jag kommer och besöker ert MTB område, skicka ett mail så löser vi det!