På Grillen – Pyttipanna med kryddkorv

Ibland har jag väldigt mycket grönsaker hemma som börjar bli trötta och sunkiga. Vad passar inte bättre än att göra en typ av pyttipanna med gamla grönsaker som du sedan tillagar på grillen tillsammans med lite kryddkorvar med hög kötthalt.

Precis så gjorde jag förra veckan tillsammans med just kryddkorvar som Chorizo och Salsiccia. Allt grillade jag på grillen med vårt grillgaller/bricka som jag köpte förra året på ICA. Jättebra, så slipper allt trilla ner mellan grillgallret.

Så här ser de ut.

Blir nog inte enklare att laga på mat så här. Grovhacka alla grönsaker och lägg de i en bunke och häll över olivolja och lite kryddor. Vi grillade även halloumiost och majs. Till allt detta serverade jag även en stor klick smör och salt som rann över allt. Det behövs ingen sås tycker jag.

Grillad Kryddkorv Pyttipanna

Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 10 minuter

Ingredienser

  • 1 dl Olivolja
  • salt, peppar

Brysselkål, zucchini, salladslök, paprika, champinjoner, halloumiost osv

  • 1 förpackning Chorizo korvar med hög kötthalt
  • 1 förpackning Salsiccia korvar med hög kötthalt

Instruktioner

  1. Börja med att grovhacka alla grönsaker och lägg de i en bunke och häll över olivoljan och tillsätt de kryddor du vill. Jag hade i örtsalt och franska örter

  2. Därefter grovhackar du korvarna och grillar allt tillsammans på grillen eller grillbrickan.

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.