Perfekt tillbehör – Marinerade grönsaker

Här kommer ytterligare ett recept som är helt perfekt som tillbehör. Enkelt, gott och klarar sig upp till 14 dagar i kylskåpet 🙂

Oftast snöar jag in mig på spenat men har öppnat dörren för lite mer tillbehör. Känner att jag behöver bli bättre på det och inte köra i samma spår hela tiden.

Detta receptet är från Martina Johanssons kokbok, Ketoguiden. Vad man använder för grönsaker är helt och hållet upp till dig själv. Man väljer helt enkelt det man tycker om. Jag valde aubergine, zucchini, rödlök och paprika men nästa gång ska jag även hacka ner blomkål och broccoli.

Marinerade grönsaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.