Sammanfattning över april månad

Tänk vad tiden går fort, redan maj och nu sitter jag här igen och ska göra en sammanfattning. En sammanfattning om vad som har hänt under månaden, vad har jag gjort och vilka inlägg har varit populära under april.

Under april månad tog jag steget och skapade min egna sida på facebook. Ett stort steg för mig, något som jag hade funderat på ett tag men inte riktigt vågat men tillslut tog jag steget och jag ångrar mig inte. Ni är många fler som hittar till mig vilket jag tycker är såå himla roligt.

Samarbete

Under april månad fick jag även produktprover från Svenskt Kosttillskott i ett samarbete. Vilket var jätteroligt, du hittar mitt inlägg här. Testade även en el-cykel under en helg, vilket var spännande och något jag verkligen kan rekommendera, perfekt pendlar-cykel. Alltid roligt att testa produkter och något som jag tror att ni läsare uppskattar!

Rörelse/Träning

Under april har det blivit i snitt 3-4  pass i veckan blandat med löpning och gym. Varje måndag är jag med i en löpgrupp, Team Nordic Trail, där vi är ett gäng löpare som vill lära oss att bli en bättre löpare och framför allt springa i skogen. Det är hur roligt som helst att springa i grupp. Man tar ut sig på ett helt annat sätt än när jag är ute själv och springer. Så nu sist hade vi långa intervaller…. såååå jobbigt.

Utveckling

Har hunnit gå en fotokurs under en helg här i Göteborg, genom Folkuniversitetet. Eftersom jag har en systemkamera så tyckte jag att det var en bra idé, lära mig alla olika knappar och inställningar som kanske gör att jag tar ännu bättre kort. Helt slut var jag efter den helgen, väldigt mycket information som skulle bearbetas. Nu kan jag min systemkamera lite mer än tidigare, nu gäller det bara att fortsätta jobba med systemkameran så att man inte glömmer allt. Läs gärna mitt inlägg om kursen här. 

Hittade en ny plugin som kommer att underlätta för er läsare när ni vill skriva ut ett recept. Tidigare så blev det en utskrift som inte var speciellt snygg och det blev x-antal sidor men med denna plugin gör att det blir 1 utskrift och med enbart receptet.  Detta tror jag ni uppskattar och det blir lättare för mig att lägga till ett gammalt recept i ett nytt inlägg. Winn Winn helt enkelt 🙂

Statistik

Om vi ska titta på lite statistik så har bloggen har haft  4657 st sidvisningar och  2270 st besökare, det är en ökning med 51 % när det gäller sidvisningar och en ökning på  41 % när det gäller antal besökare mot föregående månad.

Populära inlägg under april
  1. Kycklingpaj
  2. Chiligryta LCHF
  3. Biff Stroganoff
  4. Crock-Pot Köttbullar i tomatsås
  5. Vitkålsgratäng
Vad händer under maj månad?

Nu när det är ny månad kommer nya utmaningar och möjligheter. Min nästa utmaning är Göteborgsvarvet – 20 maj. Det blir tredje gången jag springer och hoppas att jag kan slå min förra tid på 02:38. Just nu känns det som om jag kommer att klara det men man vet aldrig, 21 km är långt och det är jobbigt.

Är du nyfiken på vad som hände förra månaden så hittar du min reflektion här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.