Träningskläder – Under Armour

I samarbete med Svenskt Kosttillskott, alla åsikter är mina egna!
Jag bara älskar kläder, framför allt träningskläder. Det är så sjukt roligt att ha snygga kläder när man är på gymmet!

För ett tag sedan fick jag äran att testa Under Armour kläder via Svenskt Kosttillskott. Anders har sedan tidigare Under Armour kläder och är supernöjd. Så när jag fick erbjudandet att testa deras kläder tackade jag inte nej.

Under Armour

Jag testade deras huvtröja med dragkedja, en hoodie. Otroligt skön passform och sitter lagom tajt på kroppen. Storleken jag har är medium. Så fort det blir lite varmare ute kan man ha den fram och tillbaka från gymmet utan vinterjacka.

Även min son har upptäckt hoodie, så jag kan säga att han snor den ibland från mig. -Den är så skön, mamma! säger han och det kan jag hålla med om, den är väldigt ”go”!

Kan säga att jag är lite av en fryslort så jag värdesätter de material som skickar iväg fukten så att jag inte fryser så fort jag står still. Då är det bra med lite lager på lager, om inte annat när man kör ett hinderbanelopp tidig vår eller sen höst.

Hoodien blir perfekt att dra på sig efter tävlingen, innan man hunnit iväg för att duscha och fått av sig alla svettiga träningskläder.  Materialet i hoodien transporterar bort fukten vilket gör att du inte fryser lika lätt som när du har bomull. Bomull blir blött och då blir du kall vilket inte är bra.

Sammanfattning

Jag är supernöjd ifall fall med huvtröja, otroligt skön och snygg. Eftersom den är svart passar den perfekt till alla mina färgglada träningskläder. De har även en massa coola träningströjor för gymmet, linnen, shorts, kalsonger, tights och sport-BH. Hoodien använder jag mest hela tiden eftersom jag är på gymmet nästan varje dag, så in på länken för att hitta din favorit.

Här hittar du länk till Svenskt Kosttillskott – Under Armour.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.