Reflektion över Mars

Tänk vad tiden går fort, redan april och nu sitter jag här igen och ska göra en sammanfattning. En sammanfattning om vad som har hänt under månaden, vad har jag gjort och vilka inlägg har varit populära under mars.
Rörelse/träning

Om vi börjar med hur min rörelse/träning har varit så har det blivit många löppass. Genom mitt arbete så har vi under mars månad haft en löpcoach som har lärt oss att springa rätt. Vi har tränat allt från löpteknik, intervaller, backträning och tempohöjningar. Har varit väldigt lärorikt, själv har jag upptäckt att jag inte springer med rak kropp, kanske svängt för mycket på armarna.

Det har varit så pass lärorikt att jag faktiskt anmält mig till ytterligare en löpgrupp för nybörjare som startar ikväll. Utöver löpningen har det blivit träning inför de event som jag och vännerna från gymmet sprang i lördags. Men mer om det imorgon. 🙂

Statistik

Bloggen har haft  3205 st sidvisningar och  2141 st besökare, det är en ökning med 57 % när det gäller sidvisningar och en ökning på  65 % när det gäller antal besökare.

Populära inlägg under mars
  1. Chiligryta
  2. Biff Stroganoff
  3. Brysselkål med bacon och parmesan
  4. Pizza omelett
  5. Fisksoppa med ajvar

Under mars månad fick jag även produktprover från Cykelkraft i ett samarbete. Vilket var jätteroligt, du hittar mitt inlägg här. Alltid roligt att testa produkter!

Jag hoppas att april blir precis lika bra som mars, att jag får mer erbjudande om samarbeten, produktprover att testa som ni läsare sedan får ta del utav. Under april kommer det vara fokus på löpning eftersom det snart är dags för Göteborgsvarvet.

Tack till er alla som läser och följer mig både här via bloggen eller via Instagram – Pelantz.

Vill du se min reflektion över februari så hittar du den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.