LCHF Event Säffle

Idag tänkte jag berätta om LCHF Event i Säffle. Det är ett event som äger rum i just Säffle och jag kommer att vara där.

De som driver och arrangerar detta event är LCHF Värmland som består av eldsjälar, Ann-Sofi, Sven, Ewa, Anders och Agneta. Ett härligt gäng som fixar och trixar inför varje event och det märks. Otroligt bra arrangemang, bra föreläsare!

Inbokad

Så även i år kommer jag att vara med på detta event. Vi är ett gäng tjejer som jag har lärt känna just genom LCHF-genren. Första gången jag var med kände jag ingen, men hade genom ett forum på Facebook fått plats i en stuga med just bara tjejer. Ibland måste man våga, gå utanför sig bekvämlighets zon, eller hur? Så även i år bor vi tillsammans men med en ny deltagare som vi känner sedan tidigare. Så det blir jag, Lena Winther – Winthers Skafferi, Lena Winroth – Muskelfokus, Hormoner och Annika Rane, redaktör på Kostdoktorn.se.

När

Årets event är helgen efter midsommar, Torsdag 26/6 – Söndag 2/7. Det är alltid invigning på torsdagen, vi alla minglar kring grillen efteråt på Duse Udde Camping där många utav oss långväga deltagare bor. Fredagen och lördagen är fullmatad med bra föreläsare, där vare föreläsare pratar i ca 60 minuter var.

Efter varje föreläsningsdag så träffas vi på kvällen och grillar tillsammans, snackar och utbyter erfarenheter. Alla pratar med alla och det är en väldigt trevlig stämning. Vi är även ett gäng deltagare som tar en löptur efter en dag stillasittandes. Så otroligt skönt att få komma ut och röra sig och det är en trevlig miljö att springa i.

Föreläsare

De som föreläser på eventet är lite olika från år till år, men de gånger jag varit med så har alltid Andreas – Kostdoktorn föreläst. Än är inte hela programmet satt men är du nyfiken på vilka som är klara så tycker jag att du ska klicka in dig på deras hemsida som du hittar här. Där finns all information om själva eventet, boende och vilka tidpunkter som gäller.

Något som jag ser framemot att lyssna på är Peter Martin som är läkare inom funktionsmedicin. Har hört några poddar där han blir intervjuad, så intressant!

Om du väljer att boka in detta event tror jag inte att du ångrar dig, passa även att boka in dig på campingen för det är där allt händer på kvällen. Gemenskap, härlig stämning och många skratt. Glöm inte att ta med vin, något gott som du kan grilla och varma kläder för vi sitter ute under tak.

Inlägg från 2015

Inlägg från 2016

Har du bestämt dig?
Jag hoppas vi träffas till sommarens event, LCHF Event Säffle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.