Sammanfattning över Juni månad

Juli redan, tänk att sommarens andra månad är här nu och de flesta har gått på semester. Underbart!

Tänkte att det är dags för en sammanfattning över månaden som varit, vad har jag gjort, vilka inlägg har varit populära osv.

Juni månad började bra med en riktig högt antal sidvisningar men för att sedan dala ner. Men sedan tidigare vet jag att sommarmånaderna är det lågt med sidvisningar och besök. Om man jämför med maj månad har det ändå gått upp vilket är jätteroligt, sidvisning gick upp 6,5% med 3807 st och antal besökare ökade med 46% till 2374 st.

Ni som läser bloggen är mellan 40 – 60 år och majoriteten är kvinnor och ni är 33% som är återkommande. Jätteroligt!

Superintressant att analysera statistiken som man kan få fram genom Google Analytics, nästan så att man kan bli beroende 🙂

Även under juni månad så var jag iväg på LCHF-Events, LCHF-Camping i Säffle. Har du inte varit med på detta tidigare tycker jag att du ska ta dig en funderar inför nästa år. Väldigt trevlig och mysigt.

Samarbeten

Under maj månad fick jag erbjudandet att vara med att springa för Solvikingarna och Göteborgs Marathon, för att senare i år springa för första gången ett marathon i Göteborg. Något som jag givetvis tackade ja till, även om jag funderade några dagar. Ett marathon är långt. Läs gärna mitt inlägg om det här. Så nu fram tills jag springer Göteborgs Marathon så kommer jag att enbart fokusera på löpning och träning kring detta. Men det ska blir superroligt och spännande att springa ett marathon.

Populära inlägg
  1. Stekpannebröd
  2. Moussaka på mitt vis
  3. Träningskläder Under Armour
  4. Kycklinggratäng med Chevreost
  5. Skinkgratäng
Träning/rörelse

Under juni månad har jag sprungit OCR Peak Challenge med gymmet, Lindome Gym & Hälsa. Ett hinderbanelopp som är otroligt roligt, läs mer om upplevelsen här. Utöver den tävligen så har jag hunnit med att köra 3 pass per vecka med både löpning och styrka. Men nu kommer jag att öka löpningen i och med samarbetet med Solvikingarna och Göteborgs Marathon. Nu kommer det att bli 5 pass per vecka och 2 dagars vila per vecka.

Ska blir spännande att se vad som händer med kroppen nu när jag ökar träningen, både kroppsmässigt och viktmässigt. Startvikten är 72 kg 🙂

Vad händer under juli månad?

ja, vad händer under juli månad – semester för min del. Vi kommer att åka upp till Falun för att hälsa på föräldrar. Givetvis kommer även semestern bestå utav träning/löpning.

Jag kommer att sänka tempot på bloggen och kommer inte att uppdatera varje dag, men är du intresserad utav att följa mig dagligen så tipsar jag om Instagram, där lägger jag upp bilder varje dag. Följ mig gärna, PELANTZ heter jag där.

Ha nu en underbar sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.