Peak Challenge – genomförd

Vilket underbart väder vi hade i lördags när vi skulle köra Peak Challenge i Slottskogsvallen i Göteborg. Klar blå himmel och strålande sol!

Vi var 24 st från Lindome Gym & Hälsa som hade anmält oss till Peak Challenge i startgrupp Run for Fun. Vi är i alla åldrar och erfarenheter från OCR lopp men det vi har gemensamt är glädje och kämparglöden. Galet roligt har vi tillsammans!

Roligt

Banan är 5 km lång med 80 st hinder som man ska ta sig över, det är allt från balansgång, klättra rep, dra däck, plank att ta sig över till krypa under taggtråd osv. Det roligaste hindret denna gång var nog i början när vi fick åka genom ett rör med lite vatten, värsta rutschkanan, se bilden på mig nedanför.

 Jobbigt

Det som var jobbigast denna gång var nog vid den gamla utförsbacken/hoppbacken där vi först skulle nedför för att sedan gå upp igen, ta en dunk med vatten, ca 10-15 kg för att sedan gå upp för backen med den och sedan vända ner igen. Lämna dunken för att sedan gå upp igen. Snacka om mjölksyra…. Synd bara att det inte fanns vatten att dricka när man väl kom upp igen.

Eftersom det har regnat så pass mycket under veckan var det lagom geggigt i skogen, rätt halt men tur att man har trail-skor så att man ändå har bra fäste.

Sammanfattning

Om jag ska sammanfatta min upplevelse så tyckte jag att det var en bra arrangemang, toppen väder som toppade upplevelsen. Gjorde inget att vi fick bada 2 gånger, det var bara skönt. Helt galet roligt att vi är så pass många från gymmet som ändå kör detta tillsammans. Tillsammans är vi starka! Tack till Sofi och Charlotte så fixar och grejar inför varje tävling, ni är underbara!

Bor du kring Lindome kom gärna ner till oss på Lindome Gym & Hälsa för att träna med oss både inomhus och utomhus, här hittar du information om vart vi finns.

Nästa tävling är 26 augusti på Maritiman i centrala Göteborg, där utmaningen ligger både i vatten, över Jagaren Småland och på land. Tyvärr är kan jag inte vara med på den tävligen men Anders har tänkt att köra den med teamet.

Här kommer lite bilder från dagen, några har jag tagit men de flesta kommer från nära och kära till teamet. Tack för det!

Bästa teamet!
Sofi och jag
Anna och jag
Rutschkanan
Äntligen i mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.