Äntligen fredag

Nu har jag arbetat en vecka efter min första semester och ska även arbeta nästa vecka sedan går jag på långledigt, 3 veckors semester. Ska bli såå skönt.

Nu under sommaren kommer jag som sagt vad dra ner på tempot vad gäller bloggen, inläggen kommer att bli färre men antalet besökare brukar gå ner på sommaren. Man är helt enkelt ute i solen än sitter framför datorn, vilket är helt rätt 🙂

Själv älskar jag sommaren, man får ytterligare ett rum att vara i nämligen ute. Som igår kom grannbarnen över och lekte lite i vår trädgård. Vi började på att öva att stå på händer, göra kullerbyttor. Snacka om vi vuxna är stela…..

Men vad roligt det var, barnen skrattade, jag skrattade och de kämpade som bara den för att få till balansen att stå på händer. Underbart med rörelse ute i trädgården, solen skiner och gräset är grönt.

Ikväll ska vi gå på konsert, Liseberg, det är Weeping Willows, Veronica Maggio och Hurula som spelar där med start kl 18:00. Perfekt när man har årskort på Liseberg, man kan bara åka in för att lyssna.

Vill önska er alla en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.