5 Populära LCHF Recept

Som ni vet har jag ett gäng recept här på bloggen och de lever sitt egna liv kan man säga. Vilket är jätteroligt och de 5 populära LCHF recepten hos mig tänkte jag dela med mig idag. Är det något som du redan provat?

5 populära LCHF recept som har flest antal besök under 2020. Det är alltid kul att se efter året är slut vilket recept som ni har gillat mest. Det som ni mest besökt och skrivit ut. Om inte annat är det kul för mig, så vet jag lite vad jag ska fokusera på under 2021.

Det som generellt trendar är framförallt recept gjord i min Crock-Pot, både slowcooking och den som tryckkokar, dvs Crock-Pot Express. Jag älskar verkligen att göra mat i min Crock-Pot Express. Det går både fort och blir supergott verkligen.

Sedan har vi Keto bröd som egentligen är till en Keto-Pizza, fast jag formade de som tekakor. Ketobollar har jag gjort några gånger och lite olika recept. De som jag gillar bäst är Chokladbollar som ligger på plats 5.

  1. Gudomligt God Stek
  2. Keto Bröd
  3. Stek gjord i Crock-Pot
  4. Ketobollar med kakao
  5. Chokladbollar, Ketobollar

Vidare ner i listan har vi alla min recept som jag har gjort i min Crock-Pot Express eller den vanliga Slowcooking. Om jag tittar vidare bland alla inlägg så är min 5 dagars vattenfasta populär. Tror att den kommer fortsätta att trenda eftersom vattenfasta rent generellt är lite populärt.

Under 2021 kommer jag givetvis att fortsätta att dela med mig utav de recept jag provar. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.