God Fortsättning alla!

Är inne på bloggen en snabbis för att önska er alla en god fortsättning på 2021. Håller just nu på att städa bort julen, tvättar och fixa inför nästa vecka.

Hoppas ditt nyår blev lika bra som vårat nyår. Vi firade in det nya året med familjen Cedergren som vi har hängt med under hela denna pandemi. På förmiddagen cyklade vi MTB i och kring Delsjön. Skönt att få röra på sig innan man äter all mat. På kvällen åt vi sedan den 3:rätters meny som jag berättade om tidigare. Blev supergott, även om jag blev proppmätt. Jag är inte van att äta så himla mycket mat 🙂

På nyårsdagen cyklade jag och Anders en sväng i skogen ovanför oss där vi bor. Skönt att få röra på sig även om det inte blev mycket alkohol på nyårsafton och lite frisk luft. Så denna helg har det blivit mycket cykling för min del. Cyklade även igår med några tjejkompisar som också stigcyklar.

Har nämligen köpt en ny MTB igen. Den röda jag hade tidigare var egentligen en mellancykel tills denna skulle komma. Tidsplanen var att den skulle komma mer mot våren men kom tidigare vilket var jätteroligt. Nu har jag cyklat på den några dagar och är sjukt imponerad. Det är en grym cykel måste jag få säga. Sväljer allt, när det gäller stökiga partier man cyklar nerför. Det kommer att kul att utmana mig själv och Orbea Occam på alla äventyr vi ska ut på. Det får bli ett längre inlägg om min nya Orbea Occam, så jag får berätta mer om den.

Nu ska jag fortsätta städa bort julen, men bjuder på några bilder från nyåret och helgen.

Ha en fin dag!

Jag tillsammans med Anders, Ki och Ulricha (även om hon inte syns)
Nyårsdukningen med murgröna
Sushirullar till förrätt
Oxfile med auberginegratäng och en klick kryddsmör
LCHF-hallonglass
Nyårsdags cykling i Fagered skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.