Mina mål för 2021

Nyårslöften ger jag inte utan jag sätter upp mål för mig själv och dessa är mina mål för 2021. Hur har du gjort? Ger du nyårslöfte eller sätter du upp som jag mål?

Nytt år och många ger nyårslöften. Gymmen blir överfulla, fast kanske inte i år pga Covid-19. Jag gör som så jag alltid gjort, jag sätter upp mål för mig själv. Mål som jag vill uppnå under 2021, stora som små mål.

Vad gäller bloggen så vill jag givetvis växa, få ännu mer följare här och på Instagram och bra samarbeten som gynnar er. Träningsmässigt vill jag bli starkare och hålla mig skadefri. Jag vill forma min kropp mer, så att mina muskler syns ännu mer. Tona kroppen kan man nog säga.

Tidigare satt jag alltid upp ett mål att gå ner i vikt, men det är något som jag inte fokuserar på längre. Jag måste acceptera att jag är i övergångsåldern och då händer det saker med ens kropp.

Det gäller att hitta sin balans, att fokusera på rätt saker. Det händer massor i min kropp under övergångsåldern, låser jag mitt tänk på vikten kommer jag att bli stressad. Min vikt har stannat av och är idag på 77 kg.

Visst det känns tungt men jag har en stark kropp och inte haft ryggskott på mer än 1,5 år vilket är underbart. Det tackar jag min PT Emelie för eftersom vi har jobbat hårt för att stärka upp just mina svaga punkter och det är min rygg och höften.

Jag kommer att fortsätta att jobba vidare med Emelie och tillsammans skapar vi en stark Pernilla. Jag kommer att fortsätta mitt arbete både på gymmet och hemma i garaget med träningscykeln. Kosten är det ju inget fel på 😉 så jag fortsätter som jag gjort tidigare.

Jag har lovat mig själv att nu under 3 månader, att vara superstrikt och 0% alkohol fram till 1 april. Har blivit alldeles för mycket vin under hösten och julen. Fuskat lite för mycket med gräddsåser osv. Back on Track, så att säga. Så ser vi hur denna resa slutar.

Hur tänker du kring dina mål för 2021?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.