Vilken skillnad!

Idag tänkte jag dela med mig utav mina resultat. Vad har hänt på 1 år egentligen?

Igår kväll passade jag på att gå igenom lite kort medan Vincent sov. Alltså vilken resa jag har gjort. Bara om jag tittar 1 år tillbaka ser man stor skillnad.

Under 2018 hade jag mellan 16-20 träningspass i månaden och om jag tittar nu under 2019 fram till november så ligger jag mellan 19-23 träningspass i månaden.

Jag har gått från att väga 76 kg ner till 71 kg på 1 år, 5 kg viktminskning och det mesta gick jag ner när jag körde min 5 dagars fasta nu i november. Läs gärna inlägg och sedan mina reflektioner över den. Intressant upplevelse!

Men det som gjort skillnad i min kropp är att jag sedan ett år tillbaka tränar tillsammans med en PT, dvs Emelie som driver Back To Basics PT. Alltså jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, hon har verkligen gjort skillnad. Jag är sjukt mycket starkare i kroppen och vi bygger den inifrån och ut.

Under mitt år tillsammans med Emelie har jag inte haft något ryggskott, som jag tidigare hade mest hela tiden. Jag gjorde något, pang, så kunde jag knappt röra mig. Så otroligt tacksam är jag till henne. Läs gärna mitt inlägg här om att träna med PT.

Det är nu på slutet som jag verkligen ser skillnaden på min kropp. Jag tycker att jag har blivit smalare kring höfterna, bysten, magen och ansiktet. Min överkropp ser grymt stark ut och även benen. Jag blir sjukt pepp!

Min byxor sitter pösigare, BHar blir förstora osv. Haha I-landsproblem, ja vet, ytligt, ja vet men jag blir ändå taggad.

Pratade även med Karin idag, hon som jag har hjälpt lite gällande Keto. Läs gärna mitt inlägg om henne. Hon berättade om sin man som även lagt om kosten till Keto, ändrat sin träning och verkligen fått resultat. Sjukt glad är jag för deras skull. Träning och Keto funkar verkligen ihop.

Efter att sett bilder på Karins man så fick jag blodad tand, nu vill jag lägga in en högre växel. Vad kan jag göra för skillnad till sommaren?

Se skillnaden på dessa bilder, förutom frisyren 🙂
Sista året jag sprang GöteborgsVarvet 2017
2018 precis innan jag började träna med Emelie
Även detta kort är från 2018
Från förra veckan 2019 tillsammans med sonen på gymmet

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.