Att träna med PT!

Jag får många frågor från er läsare hur jag tränar och hur jag lägger upp det. Så idag tänkte jag prata om att träna med PT.

För 1,5 år sedan började jag träna med Emelie som driver företaget Back To Basics PT. Hon har hjälpt mig grymt mycket. Vi tillsammans har byggt upp min kropp så att den är så stark som möjligt.

Ni som följt mig ett tag har väl koll på att jag har haft problem med min rygg, då jag läcker ledvätska mellan två kotor nere vid längdryggen. Tidigare fick jag ryggskott med jämna mellanrum. Emelie har anpassat min träning just för att bygga upp mig. Aktivera alla små muskler innan man går vidare till större muskler.

Emelie har byggt ett schema efter mina önskemål och de mål jag har med min träning. Jag hatade att träna ben, men de övningar jag fick gjorde träningen roligt och lagom stor utmaning för mig. Nu kan jag säga att jag älskar att träna ben. Ser verkligen fram emot varje måndag då jag kör ben.

För mig är det väl värt varje krona att träna med PT. En PT har kunskapen om alla muskler, hur du ska träna på bästa sätt för att stärka upp just din kropp. Vill man börja träna på gym och bygga upp sin kropp tycker jag verkligen att man ska ta kontakt med en PT.

Jag hade inte varit där jag är idag utan Emelie!

Bor du kring Göteborg tycker jag verkligen att du ska ta kontakta med Emelie på Back To Basics PT för ett möte och diskutera fram en bra plan för just dig.

Själv träffar jag Emelie så ofta jag kan och hinner. Som ni kanske vet reser jag en heldel i mitt arbete men jag försöker planera in det en gång per månad. Utifrån mina önskemål kanske vi justerar mina övningar något eller så fortsätter vi med de jag har fått sedan tidigare. Det är hela tiden en rak kommunikation mellan oss om hur det går och har gått. Gör det ont eller funkar det osv. Så jag kan varmt rekommendera att träna med PT.

Bänkpress, blev ett PB 1 x 47,5 kg
Foto Emelie
Foto Emelie
Bästa PT Emelie och jag
Foto: Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.