Äntligen en skidsemester inplanerad

Det ska bli så himla skönt, äntligen är skidsemestern inplanerad! Vi drar till fjällen över jul.

Vi kommer garanterat att få en vit jul detta året, eftersom vi drar till Funäsdalen över julen. Vi har hyrt en stuga där upp så det kommer att bli slalom, längdskidor och skoter för hela slanten.

Så nu till helgen måste jag börja plocka ner våra skidkläder från vinden. Kommer Vincent komma i hans outfit från förra året? ja det är frågan, han som växer så det knakar. Mina skidkläder kommer jag garanterat att komma i. Hoppas jag 😉

Det bästa med stugan är att det inte finns något wifi, så det kommer att bli en utmaning för hela familjen. Men ändå på ett skönt sätt, lite detox från min sida.

Så förutom plocka fram allt så ska jag även börja göra lite förberedelser så som baka lite bröd, fixa en julskinka samt planera lite mat. Ni vet, jag som älskar planering 🙂

Här kan du se hur mycket snö det finns på Funäsfjällen, dvs 136 nedfarter på olika fjäll så som Tänndalen, Ramundberget och Funäsdalsberget. Det ska tydligen vara magiskt att skida deras längdskidspår. Så det blir perfekt med förträning inför tjejvasan som jag ska skida i februari 2020.

Någon som varit där? som kan ge tips på vad man inte ska missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.