Ställplats Tjörn

Vilka äventyr planerar vi in i vår och sommar

Tänk, påsken är redan förbi och jag trodde att våren var på väg men i tisdags kom det snö igen. Heja aprilväder 😘 ja det är väl så i april, växlande väder men det stoppar oss inte att planera in våra äventyr i vår och sommar.

VI satt i helgen och funderar på vilka äventyr vi ska planera in i vår och sommar. Givetvis kommer det att bli en tur ner till Vallåsen och Vallåsen Bike Park tillsammans med vänner om några helger. Funderar på ifall vi ska bo på campingen inne vid Våxtorp eller om vi ställer oss på Vallåsen, de har ställplatser utan el hos sig.

Själv vill jag över till Öland eller Gotland i sommar. Jag har aldrig varit på Gotland men har hört att det ska vara magiskt. Vi har en kompis som är från Gotland och även han har en husbil, vore perfekt med en guide som visa oss go-bitarna😘. Förra året var vi ner till Åkulla Bokskogar, otroligt vackert så det kan jag verkligen rekommendera dig eller ner till Svanshalls Hamn och ett besök till Nimis.

Jag älskar verkligen livet med en plåtis. Det blir så mycket enklare att dra iväg på ett äventyr. För några helger sedan gjorde jag ordning plåtisen, så nu är det bara att fylla kylskåpet så kan vi dra iväg på äventyr. Som tur är, är både jag och min man väldigt spontana av oss och drar gärna iväg på kort varsel. Han lastar våra MTB:er medan jag fyller kylskåpet och gör oss redo att dra iväg. Älskar enkelheten och friheten som en plåtis ger oss. Love it 🥰

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.