Veckomatsedel för vecka 22

Söndag och jag sitter här igen och planerar veckomatsedel för vecka 22. Ska precis som tidigare plocka upp några gamla recept från bloggens start, uppdatera och ta lite nya kort.

Nu är det inte många veckor kvar tills sonen får sommarlov. Som han har längtat kan jag säga. Förra veckan var vi iväg och beställde glasögon åt honom. Han berättade helt plötsligt att han inte såg en skylt när vi var och handlad. WTF tänkte jag, den ser ju jag utan problem, så det var bara att gå in till en optiker och boka en tid för synundersökning. Och det stämde att han inte såg så bra på långt håll. Så nu hoppas jag att han kommer att se bättre i skolan framöver. Han såg tydligen inte tavlan där lärarna skrev….

Så nu är vi två i vår familj som har glasögon, jag och sonen. Fast jag har läsglasögon, så jag använder mina när jag sitter framför datorn och när jag läser bok.

Vår veckomatsedel som jag har planerat är en bra blandning av kött, fisk och fågel tycker jag. Jag hoppas att sonen inte kommer att knorra allt för mycket men men även han ska lära sig att äta olika maträtter.

Denna vecka ska jag försöka även att få till mer mat när jag lagar den just för att få lite matlådor. Både jag och Anders sitter hemma och arbetar så det märks att det går mer mat nu. Brukar du göra matlådor?

Nu till veckan ska jag börja måla vårt förråd och de sidor på huset som ännu inte är målade. Är nämligen ledig på måndag och nu igår köpte vi färg så det är bara att köra igång. Allt för att slippa måla på min semester. Så nu håller jag tummarna på fint väder till veckan.

Ha nu en underbar söndag och jag hoppas att du gillar mina förslag på veckomatsedel!

Varmrökt lax med gräddstuvad broccoli
Varmrökt lax med gräddstuvad broccoli
Kycklingbiffar i paprikasås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.