Vår weekend hos Torsby Skidtunnel & Sportcenter!

I samarbete med Torsby Skidtunnel & Sportcenter
Snart har det gått en hel vecka sedan vi checkade in hos Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Vår weekend i Torsby kunde inte bli bättre, så himla skönt att få komma bort och att få cykla på nya stigar.

När du hör Torsby Skidtunnel & Sportcenter, tänker du säkert oavkortat på deras skidtunnel men jag kan berätta att de har så mycket mer du kan göra. Förutom cykelleder har de även motionsspår kring området, frisbeegolf med 9 banor som passar både nybörjare till en mer aktiv spelare. Precis bredvid parkeringen finns två utomhus banor, Padel. De var väldigt populära, det var folk där hela tiden.

För dig som gillar att löpträna finns motionsspåren där vi även cyklade. Du har även ett utegym och en skjutbana. För dig som gillar rullskidor så har de en bana på ca 4 km runt området som är belyst på kvällarna. Ja du hör vilket härligt sportcenter det är.

Boendet är toppen, ett rum med två sängar med egen dusch och toalett. Man har ett gemensamt kök med micro, frys, kyl, diskmaskin och spis. Ingen ugn tyvärr men men man kan inte få allt. Det fanns gott om plats både i skåpen och kylskåpet där du kunde ha dina saker. Alla som bor över får dela på att ta hand om diskmaskinen, dvs plocka i och ur den.

Torsby Sporthotell

Vi är supernöjda med vår weekend där och kommer gärna tillbaka!

Ett önskemål ifall Torsby Skidtunnel & Sportcenter ska satsa mer på MTB, behöver man ordna så att man kan låsa in cyklarna i ett förråd eller liknande. För man vill inte ha sin MTB på taket på sin bil över natten, för stor stöldrisk. Även en vattenslang så att man kan spola av sin MTB efter träningen/turen ifall vädret varit dåligt eller är smutsig/lerig.

Det finns stor potential för Torsby Skidtunnel & Sportcenter att växa inom just MTB genren, speciellt ifall man bygger leder nedför slalombacken. Då kan det bli riktigt roligt och locka ännu fler!

Lär gärna mina andra inlägg: På plats i Torsby, Hökåsrundan, och vår tur till Vägsjöfors MTB Area.

Här är en film från deras pumptrack, häng med när Vincent kör den!

Vincent cyklar med sin Dirtbike runt pumptracken.

Här nedanför har ni en film från vår MTB tur runt Hökåsrundan. En slinga på ca 10 km, som verkligen var en intervall träning.

Hökåsrundan, 10 km startade vi morgen med att köra! Intervall pass delux
Här sitter jag och njuter av att vår MTB tur är slut!
Hela gänget är samlad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.