Torsby Skidtunnel & Sportcenter!

I samarbete med Torsby Skidtunnel & Sportcenter
Då är vi på plats i Torsby, hos Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Vi ska vara här under helgen för att testa lite MTB leder i och kring Torsby.

Igår eftermiddag körde vi upp till Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Vi ska vara här i helgen för att prova lite MTB leder i och kring Torsby. Vincent är överlycklig att vara tillbaka i Torsby, för att kunna köra deras pumptrack igen. Sommaren 2020 byggdes deras pumptrack och vi var där precis när den hade blivit invigd. Det var då jag tog ett gäng bilder på Vincent medan han lekte runt med sin Dirtbike. En utav dessa bilder har jag nu sålt till Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Riktigt roligt!

Under helgen är det tänkt att vi ska testa lite leder kring själva Torsby Skidtunnel & Sportcenter men även testa några leder vid Abbas Trail Center och Vägsjöfors MTB Area. Vad jag har förstått så är det Harald Abbas som byggt mycket utav lederna kring detta område. Förutom att driva en cykelbutik så driver han även tidningen MTB Sweden Magazine. En tidning som Anders läser ibland 🙂

Vi bor på Sporthotellet precis vid Torsby Skidstunnel & Sportcenter, varje rum har två sängar, en dubbelsäng, egen toa och dusch. Köket har man gemensamt med alla andra här på sporthotellet. Det är väldigt lugnt här, förutom vi (vi är 6 st totalt) är det ytterligare 3 personer som bor här nu i helgen. Jag gissar att de andra är uppe i ottan, vi med tonåringar är nog uppe lite senare 🙂

Igår kväll efter middagen tog vi en promenad kring området. Spana in vad som finns att göra, titta lite på vart lederna startar mm. Anders passade på att köra några varv kring pumtracken med Vincent Dirtbike. Jag och Ulricha besteg en glaciär som vi sa, eller en väldigt stor snöhög 🙂 Det finns väldigt mycket att göra här, det finns ute padel, boule, skjutbana, förutom cykelleder finns det är leder för löpning eller rullskidor mm.

Vi alla ser fram emot dagens äventyr, det ska blir riktigt roligt att prova lite nya leder!

Ha en fin helg!

Anders på Vincent Dirtbike.
Anders för lite luft under hjulen…..
Jag och Ulricha bestiger en glaciär…..hahaha

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.