Sammanfattning över Oktober!

Herregud snart är det jul, bara 53 dagar kvar…… även om jag skriver detta hela tiden men jag måste säga att tiden bara flyger fram. Man hinner inte ens reagera förrän november knackar på dörren!

Om jag ska sammanfatta oktober så måste jag nog ändå säga mara, mara och åter mara. Det enda jag tänkte på i början på oktober var nog bara att jag skulle ta mig igenom ett maraton. All träning låg fokuserad på löpning, framför allt springa länge. Jag är fruktansvärt stolt över att jag kom i mål, jag klarade min utmaning. Jag har fått många frågor ifall jag kommer att göra det igen. Som det känns idag så kommer jag inte att göra det. Men man ska aldrig säga aldrig 🙂

Vill du läsa om min Racerapport om maran kan du göra det här.

Träning

Även under oktober så hann jag med 17 st träningspass med däremot så har jag längre träningstid än september månaden, 22 timmar totalt. Kan maran påverkat det kanske….haha

Fokus

Om jag ska erkänna så har bloggen inte varit i så stort fokus under oktober eftersom det har varit så pass mycket på mitt vanliga arbete, mycket resor och långa dagar. Jag har helt enkelt inte orkat sprida inlägg via facebook eller via andra sociala medier, vilket det märks på statistiken tydligt. Om jag jämför med september så har besöken minskat med 23 % men däremot har återkommande besökare ökat vilket är roligt, så något rätt gör jag 🙂

Populära inlägg

  1. Köttsoppa med rotfrukter i Crock-Pot
  2. Hur slipper man illaluktande träningskläder
  3. Testade Nötbog i Crock-Pot
  4. Skinkpaj med grönsallad
  5. Korvstroganoff i Crock-Pot

Om jag ska berätta vad som händer under november månad så har jag inga åtagande, jag kan bara vara vilket känns skönt just nu. Träna vidare för att stärka upp min kropp, börja fokusera mot att eventuellt springa Sylvesterloppet på nyårsafton men framför allt Tjejvasan eller om jag ska våga testa en längre sträcka.

Jag och Anders har även anmält oss båda till att vara med på Lindome Gym & Hälsas team för OCR tävlingar under 2018. Första tävlingen är i mars, i Stenungsund, ett lopp som vi båda sprang även i år med teamet. Ska bli roligt eftersom vi är ca 30 st som anmält sig och kommer att genomföra detta tillsammans – Run for Fun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.