Bootcamp Challenge

Jag säger bara en sak, lera, lera och åter lera! Men oj oj vad roligt vi har haft det nu i helgen på Bootcamp Challenge i Stenungsund.
Perfekta utmaningen!

Att man i vuxen ålder kan tycka att det är så kul att skita ner sig. Bada i lera, springa i lera och kräla i lera. Hahah precis så har vi gjort i helgen och haft superroligt. Det är första gången som jag sprang just Bootcamp Challenge i Stenungsund. För er som inte vet vad det är för något så är det en OCR tävling, dvs en hinderbana där man ska ta sig över en massa hinder. Vi körde gruppen som heter Run for Fun, vilket innebär att du kan gå förbi hindret ifall du inte lyckas efter 3:e försöket.

Lindome Gym och Hälsa

På gymmet där jag tränar skapade de ett ”big team” så att säga och det resulterade i att vi blev 38 st som körde detta race ihop. Hur galet kul som helst, alla åldrar, alla olika former, gammal som ung. Underbart.

Vi körde några träningspass ute på deras Outdoor Training med Kjell von Hell 🙂 och Ernesto Inocente. Kan säga att all träning med björnkrypning har gett resultat. Men något jag måste träna på mer är monkeybar, där är jag kass. Men jag tror att vi alla är grymt taggade att köra nästa OCR lopp också! Here we come OCR Peak Challenge

Sammanfattning

Otroligt bra och genomtänkt tävling måste jag nog säga. Allt är gjort för att vem som helst ska klara av det med lite hjälp. Alla som sprang hjälptes åt, själv fick jag hjälp att komma upp på ett hinder då jag inte riktigt kom upp. Det var lerigt, svettigt och helt galet roligt. En perfekt utmaning att ta sig igenom, 5 km med 100 hinder att ta sig över.

Tack Military Fitness Sweden för arrangemanget!

Är du nyfiken på mer om Military Fitness så hittar du deras hemsida här.

Nu kommer lite bilder från tävlingen, de som tagit korten är nära och kära som var med och hejade fram oss.

Ni ser mig där på sidan, kämpar med däcket
Hela teamet laddar inför starten
20 kg sandsäck på ryggen
20 kg sandsäck
Anders och jag, taggade till tusen innan start
Lugnt temp uppför backen
Anders bland leran….
Anders påväg ner i träsket igen
Här kommer jag igen med 20 kg sandsäck på ryggen
Min medalj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.