Reflektion över februari

Nu är det dags igen att göra en reflektion över februari månad, dvs en sammanfattning om månaden om vad som hänt och vad har jag gjort, vilka inlägg har varit populära.

Jag har sammanställer lite statistik och antal sidvisningar och besökare har ökat även denna månad, vilket är superroligt!

Bloggen har haft 1992 st sidvisningar och 1258 st besökare, det är en ökning med 17,10 % när det gäller sidvisningar och en ökning på 59,44 % när det gäller antal besökare.

Hur hittar alla hit?

Det som är lite spännande är hur alla hittar till just mig. I google Analytics så ser man just detta, genom vilka kanaler. Största delen kommer hit via Social dvs. Facebook, Instagram är hela 46 % men det är 18,50 % som kommer direkt hit till bloggen. Sedan ligger jag med i MyTaste dvs jag delar mina recept via deras bank och det genererar 16 % besök via deras hemsida. Spännande!

Sök ord via Google

Men om man tittar på vilka ord som man söker på genom google och hittar till min blogg så är det 15 % och där har jag en ökning från förra månaden. Mitt jobb med SEO har gett resultat 🙂

Men om man tittar på vad som varit populär på bloggen under februari så är det följande inlägg/recept:

  1. Lövbiffwok
  2. Paleopaj med skinka
  3. Lax- och Räksoppa med saffran
  4. Hur hinner man laga bra mat i vardagen?
  5. Risotto med räkor
Rörelsen

Ser man träningsmässigt har jag fortsatt i samma tempo hela februari, har dock haft lite problem med ryggen. Familjen har varit iväg till Hundfjället på skidsemester, kört slalom från morgon till sen eftermiddag. Avslutade veckan med Tjejvasan, där jag var 5 minuter snabbare än förra året. Läs gärna inlägget här.

Under mars månad kommer jag att börja löpträna igen, genom mitt jobb kommer vi nämligen att anlita en löpcoach. Målet är att vi ska springa Stafettvarvet i maj. Så det ska bli kul att få lite löpteknik!

Kommer även att fokusera mer mot nästa utmaning som är redan i april, Boot Camp Challenge i Stenungsund. Vi är nämligen 38 st från mitt gym som ska köra detta tillsammans, vilket ska bli galet roligt!

Så även februari har varit en bra månad för mig, har även fått lite förfrågningar om samarbeten och produktprover vilket är jättekul!

Tack till er alla som läser och följer mig!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.