Jippi fredag igen!!!

Äntligen är det fredag igen, men frågan är vad man ska äta en fredag?
Vad äter ni en fredag?

Ni kan aldrig gissa vad vi ska äta ikväll, TACOS 😀

Nu i helgen ska jag ta det lite soft, tanken är att jag ska ner till Kungsbacka och Kungsmässan. Behöver nämligen köpa ny mascara, min har torkat 🙂 hahaha sen tror jag även sonen behöver lite nya tröjor. Har upptäckt att de sitter lite väl tajt och ser lite små ut…. undra varför, växer barn?!?! 😀

Men på söndag ska jag köra ett dunderpass med gymmet, Outdoor training, vi alla som ska göra Boot Camp Challenge – Stenungsund tillsammans ska köra ett pass ihop. Ska bli superkul!

Ha en underbar helg!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.