Risotto med räkor, gott och enkelt att göra

Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor. Så gott och enkelt.
Risotto med räkor
2 pers
1 blomkålshuvud
200 gram skalade räkor
2 dl riven parmesanost
salt o peppar
1 vitlöksklyfta
2 st schalottenlök
Smör
  • Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör.
  • Tillsätt salt, peppar och vitlök.
  • Låt småputtra tills blomkålen blir lite mjuk.
  • Tillsätt sedan parmesanosten, rör runt så att allt blandas samman.
  • Ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt redan räkorna och rör runt.
  • Klar att servera.

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.