Projekt Keto – vecka 6

Jag skulle ljuga om jag sa att det går bra, men det har varit väldigt mycket med jobbet. Resor, övernattningar osv som gjort det svårare för mig att hålla mig strikt.

Visst kan man justera i den mat hotell eller restauranger serverar men jag vet inte till 100% vad den innehåller. Men jag tänker så här, det gör inget, inget att stressa upp sig för. Jag fortsätter mitt projekt Keto ytterligare några veckor.

Den sista tiden har jag nämligen märkt att jag inte längre behöver en väckarklocka, jag vaknar ändå. Typ 10 minuter innan klockan. Hahaha Kan vara så att kroppen är van att gå upp den tiden också 🙂

Under dessa veckor jag har gjort mitt Projekt Keto har jag gått ner nästan 3 kg i vikt. Har inte märkt någon större skillnad på kroppen ännu. Kanske att jag har blivit lite smalare över höfterna men armar osv har blivit större men det beror mer på att jag har justerat min träning. Fokus överkropp inför mina tävlingar inom OCR.

Men jag kämpar vidare med mitt Projekt Keto. Ser att fler hittar mig både här på bloggen och på mina andra sociala medier som Instagram och Facebook. Du följer väl mig även där? om inte så tycker jag att det vore trevlig ifall du gjorde det.

Läs gärna min andra inlägg om mitt Projekt Keto, vecka 1, vecka 2, vecka 3, och vecka 4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.