Uppdatering i mitt Keto projekt – vecka 3

Då har ytterligare en veckat gått, som jag förstår så undrar ni säkert hur det har gått. Hur har det sett ut? Hur har mitt blodsocker varit? Mina ketoner?

Ja, om jag säger så här så ökade jag mitt intag av fett rätt rejält och givetvis ballade min mage ur…. haha men det förstod jag att den skulle göra.

Mitt blodsocker har legar väldigt stabilt, mellan 4,6 – 4,8 mmol/L och ändå har mina ketoner legat på 1,7 – 1,8 mmol/L. Trodde att jag skulle behöva komma ner under 4,0 mmol/L med mitt blodsocker för att öka med ketoner, men det behövde jag inte.

Tyvärr har jag inte ställt mig på vågen ännu men ska göra det nu under veckan. Är rätt nyfiken ifall det har hänt något mer viktmässigt.

Annars så har min feta hy lugnat ner sig, finnarna har försvunnit men däremot har jag fått ett utslag i min hand. Kliade supermycket tills jag smorde in handen med kokosfett, då lugnade det ner sig och dämpade sig. Pratade lite med Martina ifall hon viste vad det kunde vara.

Keto Rash? Ja, kanske. Det blossade upp när jag mätte 1,8 mmol/L Ketoner i blodet och nu när jag är nere på 1,3 mmol/L märker jag ingenting. Skumt!

Träningsmässigt så har jag märkt att jag svettas grymt mycket. Det räcker typ att jag tänker träning så svettas jag 🙂 Haha någon annan effekt har jag ännu inte märkt.

Denna vecka går jag nu in i vecka 4 och det ska bli väldigt spännande att se ifall jag kan komma över 2 mmol/L men tyvärr känns det svårt just denna vecka. Jag ska nämligen iväg till Stockholm på onsdag och kommer inte hem förrän fredag kväll. Om inte annat så fortsätter jag med detta då jag tycker det är grymt intressant.

Läs gärna mitt inlägg från första veckan

Läs gärna mitt inlägg från andra veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.