Mina tankar och idéer kring träning

Tack snälla för er feedback på mina inlägg om träningsglädje, att bygga en hållbar kropp och att flytta gränserna. Många utav er har precis samma tankar och idéer kring träning som jag, vilket är kul att höra. Jag är helt enkelt inte ensam att tänka så här kring träning.

Det har varit en roligt månad, där jag verkligen har fokuserat kring att dela med mig utav mina tanker kring träning och även berättat om varför jag gör som jag gör. Jag har knutit det samman med mitt konto på Instagram, Pelantz, eftersom där delar jag med mig ännu mer om min träning om jag jämför med bloggen.

Alltid kul att tänka i nya banor hur man knyter ihop allt trots olika plattformar. Bloggen uppdaterar jag inte alls lika mycket, om jag jämför med Instagram. Där uppdaterar jag nästan dagligen med en bild, en kortare text om träning eller det jag har gjort under dagen. Mer inspiration med här på bloggen blir det en berättelse, mer fakta och givetvis inspiration fast på ett annat sätt.

Jag blir alltid glad när ni läsare/följare hör av er till mig och här lyfter jag fram två kommenterar som jag fått från mina inlägg kring just det här med träning.

Från en kvinnlig läsare, som skickade meddelande via Instagram.

Såå himla viktigt att komma ihåg, att bygga upp en hållbar kropp

Från en manlig läsare, också via Instagram.

Jag håller verkligen med dig att det ska vara roligt att träna annars gör man det inte dagligen!

Tack snälla för att ni dela med er av era tankar och idéer kring vad träning är och ska vara!

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.