Våren

Våren närmar sig med stormsteg

Har du märkt att det inte är lika mörkt på kvällarna nu. Nu är det ljust när jag kommer hem och det är nästan så att jag hinner med en MTB tur innan mörkret infaller. Såå himla skönt!

Idag är det strålande solsken och blå himmel, fåglarna kvittrar på som bara den utanför vårt fönster. Snödropparna blommar, påskliljor och krokusar tittar upp. Våren är verkligen på intågande och som jag har längtat. Helt underbart att komma hem, kunna ta en promenad i dagsljus. Boosta sig själv med energi och bli ännu mer positiv 😘

Det enda negativa med våren är att både jag och min man Anders reagerar på pollen. Han reagerar nu tidigt på våren med Al och Hassel med min allergi tar fart framåt midsommar när gräs kommer igång. Det har blivit bättre med åren men allergien har inte försvunnit.

Hur känner du inför våren? visst ska det bli skönt med sol och värme igen.

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.