Föreläsning Pernilla Lantz

Föreläsning hos Joe Nimble Göteborg

Det här är något nytt för mig, jag ska hålla en föreläsning här i Göteborg hos Joe Nimble. Jag ska berätta och inspirerar genom att dela med mig om min kroppsliga resa jag gjort genom att ändra kosten. Det här ska bli spännande, men jag är också nervös.

Det är med en skräckblandad förtjusning som jag berättar för dig att jag ska hålla en föreläsning. Det är verkligen outside my box men jag kommer att få en stor erfarenhet efter att jag har gjort det. Jag är otroligt nervös men jag tycker att det är viktigt att sprida budskapet att vi kan påverka oss själva med än vad vi tror med att förändra kosten.

Det här är ett samarbete med Ketopodden och Joe Nimble. Joe Nimble brukar ha olika events i sina butiker men har inte haft något event som är kost relaterat sedan tidigare. De har haft olika events om hur du använder din fot och yoga med mera. Jag fick frågan av de då vi har ett samarbete genom Ketopodden. Läs gärna mitt inlägg om fotriktiga skor.

Jag vill verkligen inspirera andra att våga ta steget och då behöver jag ta steget ut ur min dator och podd. Att våga stå där framför andra människor och berätta om min resa. Att våga dela med mig utav den resa jag har gjort under mina 10-12 år med denna kost och mindeset.

Så förra veckan började jag att skriva på ett manus. Vad är det jag vill förmedla, vad är det jag vill ta upp och hur lång tid kommer det att ta att framföra det. Många saker man måste tänka. Nästa steg är sedan att komma ihåg hur jag ska framföra det och vad är det för stödord jag ska ha nerskrivet.

Det jag kommer att prata utifrån är ren och naturlig mat och den kroppsliga förändringen jag har gjort genom året. Att allt tar tid att förändra och det finns inget quick fix, fast det vet vi nog alla 😉

Vill du komma och lyssna på mig, kan du anmäla dig till butiken. Du hittar mailadressen på bilden här uppe.

Hoppas att vi ses!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.