De nio bästa bilderna på Instagram

Tänk att det finns så roliga funktioner på nätet, som detta med att kolla sina nio bästa bilderna på Instagram. Tänkte spontant att det kommer att bestå bara av matbilder men det gjorde det inte. Utan på mina prestationer som jag gjort under 2017. Kanske ska satsa mer på träningsbilder istället för mat 🙂

Bild nummer 1 är från oktober då jag sprang Göteborgs Marathon. Alltså vilken prestation, grymt stolt över mig själv att jag genomförde loppet.

Bild nummer 2 är från april då jag och gymmet där jag tränar sprang OCR loppet, Bootcamp Challenge i Stenungsund. Grymt lerigt lopp men roligt. Bilden är från min frukost dagen efter tävlingen, blåslagen och öm.

Bild nummer 3 är rätt rolig, igen Göteborgs Marathon. Precis när jag kom i mål, sist förutom, så möttes jag upp av Sonja Roxner med blommor och en present. Jag hade vunnit ett presentkort, ny startplats till nästa års maraton! hahaha

Bild nummer 4 är från november då jag anmälde mig igen att skida Tjejvasan även 2018. Jag hoppas på en underbar tur i skidspåren helt enkelt.

Bild nummer 5 är från maj och är uthämtningen av nummerlapp till Göteborgsvarvet. Jag har sprungit Göteborgsvarvet 3 gånger men vet inte ifall jag ska springa det nästa år.

Bild nummer 6 är från målgången i Tjejvasan 2017, jag var överlycklig 5 minuter snabbare än året innan.

Bild nummer 7 är från bloggen, nämligen min nya header eller logga kan man väl säga. Snygg bild på ett snyggt löpsteg och snygg brud! Skämt och sido – sjukt nöjd över bilden. Tänk att det är min man Anders som tog den en lördag under vår morgontur.

Bild nummer 8 är också från årets Tjejvasa, precis innan starten. Jag står utanför DHL tältet, har värmt mig och laddar för fullt för att gå och ställa mig i startfållan.

Den sista bilden är också från Göteborgs Marathon, precis innan start. Det regnar och jag står och funderar om jag ska behålla regnjacka på eller inte. Kommer solen som SMHI har lovat? Yes, det gjorde den och min upplevelse blev så himla mycket trevligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.