Vilken avslutningsfest hos Beach Center!

Alltså vilken underbar avslutningsfest vi hade på Beach Center i lördags som Emelie hade ordnat. 

Ute var det snö, kallt och ruggit så som det brukar vara i Göteborg. Väl inne på Beach Center var det varmt och skönt, sommarkänslan infann sig direkt. Varm sand mellan tårna, palmer och solljus. Visste ni att Beach Center är världens största beachvolleyhall!

Strandbaren

Vi startade kvällen med ett glas bubbel vid strandbaren innan vi spelade lite beachvolleyboll. Jag, Siranee, Yvonne och Sara var ett lag och Emelie, Jenny, Johanna och Mikaela i det andra. Givetvis vann mitt lag 🙂 men det var inte det viktigaste utan att vi hade roligt tillsammans. Fast jag måste erkänna att det är lite svårt att spela beachvolleyboll, bollen sticker åt olika håll hela tiden. Efter vår timme på stranden så drog vi vidare till deras relaxavdelning, torrbastu och mys. Jenny hade med sig olika ansiktsmasker som vi fick prova. Hör på denna, snigelslem…. hahha

Middag och quiz

Precis innan vi gick till middag kom även Jessica. Middagen åt vi på Beach Cuisine, jag tog en Prästostburgare (180g högrevsburgare) med lite rotfrukter och till efterrätt blev det kokosglass med blåbär. Det var inga som helst problem att byta ut pommes mot rotfrukter och salladsblad kring hamburgaren istället för bröd. Såå himla gott!

Under kvällen körde de även en quiz med oss. Kan säga att jag var inte så bra på den…. kunde bara en fråga typ….. hahaha

Vi hade det så trevlig och jag kommer garanterat att göra detta igen. Antingen med familjen eller om jag behöver anordna en möhippa eller kundevent med mitt jobb. Så himla roligt!

Läs gärna Jenny inlägg om kvällen och se lite bilder på mig 😛

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.