Carnivore

14 dagar Carnivore

Nu känner jag att det är dags igen att köra 14 dagar Carnivore. Det har blivit lite för mycket av det goda, jag behöver boosta mig själv och göra en omstart. Sist åt jag Carnivore i 30 dagar men denna gång tänker jag bara göra 14 dagar.

Det är dags igen att ta tag i min kropp. Jag behöver lugna ner både mage och tarmar, det har blivit alldeles för mycket av det goda. Det resulterar i att min mage blir lite i obalans. Bubblig i magen, tarmar som spökar, som gör att jag blir uppblåst och fisig. Så på måndag tänkte jag dra igång en ny omgång av Carnivore fast denna gång i 14 dagar istället för 30 dagar. Läs gärna mina tidigare inlägg om 30 dagar Carnivore

Jag behöver verkligen en reset, nolla kroppen och starta om. Och just nu känns det som om det passar bra i mitt liv. Jag har inga planerade resor varken privat eller genom mitt arbete, vilket underlättar eftersom jag blir väldigt begränsad. Så nu till helgen kommer jag att förbereda veckans mat, göra matlådor och handla hem allt jag kan tänkas behöva.

Min plan är att även avsluta med en fasta, mitt första mål är att klara 24 timmars fasta så får vi se sedan vad som händer. Kanske bryter jag där eller så fortsätter jag.

Vill du får du hemskt gärna haka på, skicka mig en kommentar eller ett meddelande via min Facebook sida så peppar vi varandra.

Ha en fin dag och trevlig helg, själv ska jag dra på spa med tjejkompisar!

Pernilla Lantz signatur

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.