Carnivore, andra veckan

Tiden går så himla fort, jag är redan inne på min andra vecka med Carnivore. Allt bara tuffar på i en rasande fart, men jag gissar att du är nyfiken på hur det går för mig med Carnivore.

Då är min andra vecka slut och jag har kommit halvvägs igenom 30 dagar med Carnivore. Jag gissar att du är nyfiken på hur det går och om jag märker någon skillnad. Då tänker jag kroppsligt, både insidan och utsidan.

Insidan

Jag märker stor skillnad på min insida och då tänker jag på hur min mage reagerar och känns. Jag har börjat rapa efter maten, något jag inte gjort på flera år. Min första tanke är att min pH-balans i magsäcken har ändrats. Om du minns så rapade jag inte efter att jag gjort husmorskuren för att se ifall magsyran är ok i magen. Man skulle dricka bikarbonat och vatten, då ska man rapa efteråt, vilket jag inte gjorde.

Min mage är väldigt lugn och fin, min uppblåsthet har försvunnit och jag fiser knappt längre. I fredags förra veckan fick jag ett enormt sug, var hungrig hela tiden kändes det som. Det var verkligen pannben för att inte göra ett snedsteg. Det visade sig senare på kvällen varför jag hade haft detta enorma sug, min mens kom. Så fort den drog igång försvann suget. Så himla coolt och intressant. Att kroppen gör som den gör, intressant!

Blodsocker/Blodketoner

Mitt blodsocker ligger kring 4.0 mmol/l och blodketoner kring 2,8 mmol/l. Utandningen är mer en bergochdalbana men det beror på att jag tränar så som jag gör. Så fort jag tränar gör jag av mig med mina ketoner, därav sjunker utandnings ketonerna. Jag snittar på ca 25-30 ppm om man tittar på ett snitt för veckan.

Under min andra Carnivore vecka har jag tränat 4 pass på gymmet, uppdelat på ben och överkropp. Är rätt nyfiken på ifall jag kan öka i muskelmassa nu när jag äter Carnivore. Ska bli intressant att se efter dessa 30 dagarna.

Det jag har märkt rent kroppsligt är att mitt fluff har börjar att minska. Något som jag tycker är väldigt positivt, nu kanske jag kan bli lite mer tonad i kroppen. Så att mina muskler syns lite mer, det hade varit coolt!

Ja, som du förstår tycker jag att det är lite spännande. Galet intressant att se vad som händer på 30 dagar med Carnivore både på insidan och utsidan.

Det är min PT Emelie, som gjort mitt kostschema och jag äter utifrån den. Enkelt och smidigt. Är du själv nyfiken på att köra Carnivore, så kontakta Emelie så fixar hon ett kostschema även till dig och coachar dig under resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.