Förändring

Det är dags för en förändring

Godmorgon alla, vet ni vad? Jag känner att det är dags för en förändring. En förändring här på bloggen. Som du kanske har märkt har jag börjat lite smått med att förändra alla mina recept och även skapat en mountainbike sida. Det ska bli spännande att se vad denna förändring innebär för mig och bloggen. Vad kommer det att generera i framtiden?

Jag har känt en längre tid att det är dags för en förändring. Jag behöver lyfta bloggen ett snäpp. Mitt första steg var att börja ”rensa” bland alla de recept som finns här på bloggen. Laddat ner ett plugin som göra att alla mina recept syns mycket bättre och att man ser de i bokstavsordning. Något jag tyckte var väldigt viktigt. Så under några veckor höll jag på att strukturera om, ordna så att jag fick nya kategorier och taggar som gör det lättare för mig att lyfta fram olika recept, om det gäller kött, fisk eller tillbehör. Hoppas att du gillar det jag har gjort.

300 recept

Det var ett jättestort arbete och jag har över 300 recept på bloggen. Jag började blogga redan 2013 på hösten så nästa höst fyller bloggen 10 år. Woop Woop! Tiden har gått så himla fort verkligen. När jag började blogga för snart 10 år sedan fanns det inte alls lika mycket recept på nätet så som det finns idag. Idag finns det mängde med recept, det är bara att googla så hittar man något spännande.

Utveckling

När jag började dela de recept jag provade, var min kunskap inte alls lika stor som den är idag. Hade jag börjat idag hade jag nog gjort det på ett annat sätt men men jag är ändå stolt över det jag har gjort. Det bästa är ju att man hela tiden utvecklas och ni läsare kan utvecklas med mig. Jag tror och gissar på att ni har gjort det och även märker min utveckling.

Mountainbike

Jag vill verkligen börja växa ännu mer när det gäller mountainbike, jag vill sprida budskapet att det är kul att stigcykla och att vi kvinnor/tjejer kan. Därav har jag skapat en egen sida där jag highlightar alla min inlägg om MTB och olika cykelområden jag har besökt. Har även en plan på lyfta fram olika cykelområden i europa, bikeparks som jag besöker under våra äventyr med vår plåtis. Här finns det stora planer att bygga vidare och det finns en till plan, en hemlis som jag inte kan berätta riktigt än, men oj så himla skoj det kommer att bli.

Har även anmält mig till en kurs där jag ska få ännu mer kunskap om det här med att blogga, att bygga ett varumärke. Att få en plan och struktur med allt. Även om jag är otroligt strukturerad är jag nog det inte när det gäller min blogg. Här behöver jag coachning, bara att inse och erkänna 🙂

Vad önskar du?

Du som läsare av min blogg, vad önskar du att jag ska skriva om? Kommentera gärna eller om du inte vill det, skicka ett mail till mig och berätta vad du tycker att jag ska skriva om.

Jag känner att jag verkligen är redo att ta nästa steg tillsammans med er!

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.