Carnivore, tredje veckan

Tänk att den tredje veckan är förbi och jag är inne på sista veckan av Carnivore i 30 dagar. Hur känns det nu efter tredje veckan och hur tänker jag framåt. Om inte annat är jag galet imponerad av min kropp och hur den känns.

Jag tycker att dessa veckor rusar fram i en rasande fart, utan att jag hinner tänka på att jag ska äta Carnivore i 30 dagar. Jag tycker att det inte har varit så jobbigt, utan förvånansvärt enkelt. Jag saknar fortfarande inte grönsaker utan tycker att det är rätt skönt att inte tänka på vilka tillbehör jag ska ha till. Fungerar väldigt enkelt med lite smör 🙂

En anledning till att det går så enkelt, tror jag är pga att jag går på ett kostschema som min PT Emelie satt ihop. Det gör att jag slipper tänka själv vad jag ska äta. Som jag skrivit tidigare så har hon satt ihop det utifrån mina allergier- och matintoleranser. Så mitt kostschema är utan ägg, lax eller kyckling. Vissa äter nämligen ägg under Carnivore.

Nu så här tredje veckan börjar jag tröttna lite på det jag äter. Hahah kanske inte är så konstigt 😉 men nu ser jag slutet på tunneln och jag är på upploppet. Nu är det bara att fokusera på sitt varför och att det enbart är en vecka kvar. Har jag klarat tre veckor vad gör ytterligare en vecka….. Fokus på varför – allergi- och matintoleranser, läka min tarm. Det är den största anledningen till att jag gör detta.

Mitt blodsocker ligger fortfarande stadigt under 4 mmol/l och blodketonerna snittar på 2,5 – 3 mmol/l. Tyvärr har jag glömt bort att blåsa i min Ketonix men gissar att den ligger som tidigare.

Du undrar säkert ifall jag har gått ner i vikt och det har jag. Väldigt kontrollerat och lugnt vilket är skönt. Jag vill nämligen inte förlora muskelmassa, jag vill bygga mer muskler!

Ja, vem vill inte det – bygga mer muskler!

Det ska bli spännande att se hur min muskelmassa har utvecklats under dessa 30 dagarna med Carnivore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.