Veckomatsedel vecka 20

Hann inte gör veckomatsedel igår söndag, jag var alldeles för trött efter Tjejlägret. Men nu sitter jag vid vår köksö och går igenom veckans matsedel för vecka 20. Vad tror ni om detta?

Jag var så himla trött igår så jag hann helt enkelt inte göra en veckomatsedel. Idag är jag ledig, permitterad, så idag har jag orken och tiden att planera lite.

Ser att vissa recept behövs uppdateras med lite roligare bilder. Det är helt enkelt perfekt att göra veckomatsedel och på så sätt städa lite bland alla mina recept, uppdatera med snygga och nya bilder. Ser att även vissa inte har utskrift funktionen, vilket jag givetvis åtgärdar direkt. Lite kul att gå igenom sitt arkiv helt enkelt.

Vad tror ni om detta?

Pizza Omelett
Flygande Jacob
Laxpaket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.