Veckomatsedel för vecka 21

Söndag och det innebär att jag planerar vår veckomatsedel för vecka 21. Eftersom vi är lediga på torsdag, Kristi Himmelsfärdsdag och jag är permitterad ledig på fredag så blir det grillat om vädret tillåter. Vad tror ni om det?

Jag har märkt att ni uppskattar min veckomatsedel så jag kör vidare och berättar hur vi ska äta till veckan. Givetvis kommer jag att plocka fram några gamla maträtter som jag uppdaterar med lite nya bilder. Tror att jag har över 200 maträtter på bloggen. Jag startade bloggen under 2013 just för att dela med mig utav de recept jag testade, efter påtryckning av mina följare på Instagram.

Är du nyfiken på de andra veckomatsedlar så har jag samlat allt här, under sidan Veckomatsedel.

Som ni kanske ser när ni letar i arkivet så är inte alla bilder bra. Tur att utvecklingen går framåt och att man utvecklas. Så jag har lovat mig själv att uppdatera de bilder, när jag ändå testar receptet igen.

Vad tror du om denna veckomatsedel!

chicken ala king
Chicken ala king
Lax med chévrekräm
Örtfylld Serranolindad kyckling
Ugnsbakad Aubergine
Ugnsbakad Aubergine, dock med lax denna gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.