Hängt med sonen hela helgen!

Man får helt enkelt passa på. Nu i helgen har jag hängt med sonen. Anders har nämligen varit borta sedan i torsdag och kom hem igår söndag.

Anders drog iväg i torsdag med grabbarna på en MTB helg, så jag och Vincent har varit ensamma hela helgen. Vi har haft det så himla mysigt. Vi har verkligen hängt tillsammans. I fredags var vi bortbjudna på middag hemma hos våra vänner Cedergren. Tacofredag!

I lördags drog vi ner till Hede Fashion Outlet för att hitta lite nya kläder till Vincent. Han växer så det knackar. Han är lika lång som mig nu tror jag….. Sist han mätte sig i skolan var han 170 cm lång. Jag är väl 173 cm lång….

Snart är han längre än mig 😉

Vi gick runt och tittade lite ibland alla butiker på Hede. Jag hittade ett par träningsbyxor på Under Armour och Vincent ett par Adidas byxor i deras butik. Sedan drog vi vidare till Kungsmässan där vi äntligen hittade ett par jeans till honom.

Eftermiddagen spenderade vi på gymmet, STC i Kållered. Vi körde ett superset pass som jag hade fått från min PT Emelie. Enl Vincent var passet jättebra och roligt. Kul!

Kvällen spenderade vi hos grannen Linda och hennes familj. Grillat i mängder med massa gott. Givetvis lite Rosé 🙂 Söndagmorgon gjorde vi lite matte innan vi drog till ICA för att veckohandla.

Söndag = MTB Träning

Sen som varje söndag är det MTB träning för Vincent på Rigortorpet. Jag passar på att cykla själv under den tiden, då tillsammans med Cedergren eftersom deras son Milo också tränar MTB där.

Eftersom jag har köpt en ny kamera, en actionkamera så hade jag den med mig denna gång. Så himla roligt tycker jag att det är. Så jag spelade in en massa olika sekvenser under vår tur. Det bästa var att jag spelade in när jag ramlade över en bro. Måste ha sett roligt ut när jag ramlade. Så idag är jag lite öm i mina handleder och har ett gigantiskt blåmärke på överarmen.

Så jag hoppas att min stelhet i handleden går över till i eftermiddag för då ska jag cykla igen. Då med ett gäng tjejer som bor runt omkring här i Göteborg. Det är jätteroligt att cykla med tjejer som har samma intresse. Om inte annat så lär man sig jättemycket på det. Vi snackar tips och trix 🙂

Är du nyfiken på hur det såg ut när jag ramlade så hittar du filmen här nedanför.

Shopping på högnivå
Jag och Vincent på gymmet
Middag hemma hos Linda
Rigortorpet
Rigortorpet – Triumfbågen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.