Veckomatsedel för vecka 18

Bättre sent än aldrig tänker jag, så här kommer vår veckomatsedel för vecka 18. Gjorde ordningen den sent igår eftermiddag.

Jag fick hjälp från er läsare att göra den igår, hade total idé torka. Även min son Vincent valde rätter som du säkert förstår eftersom det är väldigt barnvänligt denna vecka.

Glömde bort totalt att det är Valborg på torsdag och då hade jag skrivit pannkaka till Vincent och rester till oss själva. Tur att en utav er läsare uppmärksammade mig på detta. Hahaha Så jag fick ändra om till grillat på torsdag, Entrecoté.

Veckomatsedel vecka 18

Då var vår veckomatsedel klar, känns skönt. Jag tycker personligen att det är lite stressande att inte hade den planerad. Det blir så mycket lättare om alla i familjen vet vad vi ska äta. Vincent behöver inte fråga, utan kan enkelt titta på matsedeln som sitter på kylskåpsdörren. Anders kan börja med middagen utan att behöva vänta på mig tills jag kommer hem.

Korvstroganoff
Lax i ugnen med mjölkfri romsås
Pulled Pork

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.