Mot Isaberg, ledig och MTB

Äntligen fredag och min första lediga dag i och med min permittering. Då styr vi vår kosa mot Isaberg och en helg i MTB tecken….. hahahah

Denna helg hade vi egentligen planerat att vara i Danmark och köra en MTB tävling i Ahlborg men den blev som sagt vad inställd. Så vi får sikta mot nästa år istället. Men det hindrar inte oss från att cykla MTB i Isaberg istället.

Några från gänget som skulle kört tillsammans i Danmark valde att boka in oss istället på Isaberg. Så cyklar vi MTB där istället. Myser och grillar på kvällen och bara umgås. Kommer bli hur mysigt som helst!

Vi har varit där förra året, då gick vi deras höghöjdsbana. Läs gärna mitt inlägg om just Isaberg då. Givetvis kommer det ett nytt inlägg om denna helg.

Följer du mig inte på Instagram, så gör det så missar du inget!

PELANTZ – heter jag där så klicka i följ, så missar du inget. Där uppdaterar jag dagligen vad jag pysslar med, vad jag äter eller hittar på.

Ha en underbar helg så hörs vi via Instagram eller nästa vecka!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.