Veckomatsedel för vecka 13

Söndag och här sitter jag igen och planerar en veckomatsedel för vecka 13 åt oss alla.

Söndag och strålande solsken ute men kallt. Frost i backen men fåglarna kvittrar som aldrig förr. Så himla underbart. Sitter här med en kopp kaffe i min hand, Anders lagar frukost. Bacon och äggröra och jag sitter här och planerar veckomatsedel för nästa vecka.

Mitt mål med detta är att ni ska få se lite hur vi äter om vi inte äter helt mjölkfritt. Har upptäckte att jag ändå är i ketos trots mjölkprodukter, men tänk även på att jag tränar en hel del och därför gör jag säkert av med mycket energi.

Veckomatsedel för vecka 13

Visst låter allt mumsigt! Vincent kommer att få äta allt, fast med kokt potatis. Som ni vet äter han inga grönsaker… enl han så kan man tydligen dö av det…. hahah tonåringar!

Vad händer annars hos er idag?

Hemma hos mig blir det storhandling på ICA och sen i eftermiddag är det barnträning med MTB vid Rigortorpet i Anneberg. Första träningen för säsongen. Vincent är så taggad. Själv tycker jag att det ska bli kul att komma igång med stigcyklingsträningen för mig själv. Nu kommer det bli MTB cykling varje söndag till sommarlovet. Öva öva och åter öva.

Det är så himla kul att cykla stig, att våga sig över olika hinder, utmaningar. Grymt stolt blir man när man väl har klarat ett hinder som man varit rädd för att ta sig över. Cool känsla!

Ha en underbar söndag, för det ska jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.