MTB-tur, sol och kökssoffa

Alltså vilken underbar helg vi har haft det i Göteborg i helgen. Strålande sol hela helgen. Jag har hunnit med två MTB-turer och påbörjat att byta tyg på vår kökssoffa.

Tänk vad lite sol och värme kan göra med en. Massa härlig energi. Det blev två MTB-turer i helgen. Den vi körde i lördags i Lackarbäck här i Göteborg var lite för tekniskt svårt för min del men skam den som ger sig. Jag behöver utmaningar annars kommer jag inte vidare i min utveckling.

Så innan sommaren är slut ska jag fixa de utmaningarna har jag tänkte mig. Hoppas jag kan lova det 🙂 Vi som körde i Lackarbäck är vänner här från Lindome med omnejd. Vi är ett glatt gäng som älskar att cykla MTB. Olika åldrar och erfarenheter. Men kul har vi!

I söndags blev det en tur medan Vincent hade sin MTB-träning vid Rigortorpet. 1,5h egen tid för mig, Ulle och Ki. Helt underbart väder, strålande sol och 5 plusgrader. Skönt!

Hann även påbörja mitt projekt för våren, nämligen att byta tyg på vår kökssoffa. Vi har haft den i många år nu och varje år säger jag att jag behöver byta tyg på den. Tyget har gått sönder och nu hade det blivit ännu större hålet….. Bara att göra helt enkelt.

Perfekt att kunna bära ut den på altanen, fylla på med D-vitamin och fixa med kökssoffan eller hur!? Hoppas din helg varit lika bra som min.

Här kommer lite bilder från min helg!
Projekt kökssoffa
Barnarbete, ta bort nubb
Så långt kom vi i söndags, fortsättning följer
Lackarbäck
Balans och fokus
SÅ himla roligt!
Anders in action – grym balans
En utav mina utmaningar för sommaren….. gulp!
Påskliljorna är uppe!
Rigortorpet i Anneberg
Kallt om näsan på slutet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.