Sammanfattning över september månad!

Helt galet vad tiden flyger fram, oktober redan och drygt 80 dagar kvar till jul!!

Det är dags att se vad som hänt under föregående månad, vad har hänt, vilka inlägg var populära men framför allt hur har det gått med träningen osv. Man får en stund till att reflektera!

Nätverk

Något som hände under september var att ett nätverk för bloggar här i Göteborg kontaktade mig och undrade ifall jag ville vara med. Superkul! Vi träffas och diskuterar ett ämne, delar erfarenheter, tips och trix. Ni kommer garanterat att få träffa de genom ett inlägg framöver på bloggen.

Utöver detta nätverk har jag även träffat några andra tjejer genom Influencers of Sweden, vi hade ett frukostmöte för att lära känna varandra, lära från varandra. Att nätverka mellan olika bloggare är otroligt viktigt, framför allt lärorikt. Vi kan lära oss massor utav varandra,  om inte annat ge varandra lite bloggkärlek! Läs gärna mitt inlägg om frukostmötet här.

Populära inlägg

  1. Currygratäng med kyckling
  2. Västerbottenpaj
  3. Kycklinggryta i Crock-Pot
  4. Korvstroganoff i Crock-Pot
  5. Köttsoppa med rotfrukter i Crock-Pot

Min träning

Min träning har minskat ser jag under september, 17 träningspass, 73,9 km totalt, 13 timmar 23 minuter i träning. Kan vara så att jag har tränat för mycket, jag har nästan tröttnat lite på att springa. Var tvungen att ändra om mitt upplägg lite i min träning mot min första maraton. Plockade in mer styrkepass, crossgym och drog ner på löpningen. Det funkade och nu är jag taggade igen att springa. Nu är det inte många dag kvar tills jag står på startlinjen igen.

Jag och Vincent sprang ett hinderbanelopp tillsammans, BTR Family Race. Något som vi både tyckte var superroligt och kommer garanterat att springa igen. Lera, lek och utmaning!

Statistik

Men ska vi titta på statistiken för bloggen så har trafiken ökat med 19% om man jämför med föregående månad. Något som jag tycker är jätteroligt. Om jag ska vara ärlig så får jag massa energi utav er, det är så roligt att ni tittar in här och framför allt att ni återkommer. Tack till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.