Helgens tävling BTR Family Race

Oj oj vad roligt vi har haft det i helgen!
Vi kämpade tillsammans, hjälptes åt att ta oss över hindren, peppade varandra, men framförallt var nog det roligaste att vi blev leriga ihop 🙂

Vi sprang BTR Family Race i lördags, 2 km hindebanelopp ute vid Kviberg, Serneke Arena. Det var x-antal hinder som man skulle ta sig igenom, vissa hinder var svårare än de andra men målet är att alla i familjen ska kunna ta sig över med eller utan hjälp. Ett toppen roligt lopp för hela familjen!

Banan

Vi startade i grupp 13, dvs kl 12:00 och alla grupper startade med lite uppvärmning innan de släppte iväg oss. Ca 10 minuter mellan varje startgrupp. När vi startade så sprang Vincent som en avlöning, jag hade fullt sjå att komma ikapp honom.

Hahah men det tempot sänktes i uppförsbackarna kan jag säga. Men vi körde på som bara den, även jag fixade monkey bars som jag annars brukar ha problem med. Vi sprang genom lera, klättrade på en däckvägg, kröp på alla fyra, hoppade och klättrade över olika hinder. Givetvis fixade Vincent rampen på slutet men tyvärr fick jag åka på rumpan ner igen….. men men sååå roligt!

Familjen

Förra året körde Anders och Vincent medan jag var i New York, men denna gång var det Anders som var iväg i Davos, Schweiz. Men nästa år hoppas jag på att vi alla kan springa tillsammans.

Är du också nyfiken på BTR Family Race, så hittar du all information här.

Kan varmt rekommendera detta lopp som en familjeaktivitet, barnen älskar det och vi vuxna får skita ner oss lite, bli barn på nytt  🙂

Hur underbart som helst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.