Sammanfattning över juli månad

Tänk redan augusti månad och jag börjar arbeta igen på måndag. Även om sommaren har varit bra så tycker jag inte att den har varit så varm som det brukar vara. Kalla vindar och kalla nätter.

Jag är otroligt glad att vi valde att åka utomlands i juni så att man har fått lite sol, bad och värme annars hade jag nog varit lite besviken på sommaren.

Statistik

Om jag ska sammanfatta juli månad så har den varit lugn i form av besökare, men det vet vi nog alla som bloggar. Juni, juli och augusti är lugna månader då alla är ute och är iväg på semester. Precis som en själv är 🙂

Men om jag ser till antal besök så har det sjunkit till 1031 st under juli månad samt sidvisningarna har sjunkit. En förklaring är att det är semester och att jag inte har gjort så pass många inlägg. 🙂

Rörelse/träning

Under juli månad har jag tränat på som vanligt, blivit lite mer pass än förra månaden men det är inte så konstigt. Vi närmar oss oktober med stormsteg och mitt första marathon står inför dörren. 134 km har jag sprungit totalt under juli månad mot juni som enbart var 57 km. Det jag kör just nu är lågpuls träning vilket innebär springa långsamt och att försöka hålla min puls under 160 i snitt, för går jag över den nivån så bränner jag ur mig.

Under veckorna blir det lite olika distanser när det gäller löpning samt några styrkepass men på helgen blir det långpass nu framöver. Har upptäckt att det är 15 km till Universeum inne i Göteborg hemifrån mig så det är perfekt att springa fram och tillbaka och då har jag fått ihop 30 km på en och samma dag.

Populära inlägg
  1. Coleslaw
  2. LCHF-Events i Säffle
  3. Kallebäcks Terasser, Bergets Hinderbana
  4. Moussaka på mitt vis
  5. Stekpannebröd
Vad händer i augusti?

Nu under augusti månad kommer jag springa vidare med min lågpuls träning. Genom mitt arbete kommer jag att springa midnattsloppet i Stockholm med mina kollegor. Ska bli jättekul, vi kommer att vara utklädda. Jag lovar, bild kommer sedan 🙂

Annars tuffar det på som vanligt här hos mig, kommer som vanligt att fortsätta dela recept och berätta om mitt liv och träning.

Min sida på Facebook ökar med några nya följare varje vecka vilket är jätteroligt. Jag är så tacksam för alla er som följer mig här på bloggen, Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.