Kallebäcks Terrasser, Bergets Hinderbana

Nu är det mindre än 14 dagar innan vårt team på Lindome Gym & Hälsa kör sitt andra OCR lopp för säsongen. Den 17 juni står vi redo för OCR Peak Challenge, taggade till tusen!

På Sveriges nationaldag passade nästan hela teamet på att träna teknik på den nya utomhus hinderbanan i Kallebäck, precis ovanför gamla ICA/Arla. De håller på att bygga bostäder, precis bakom där i skogen finns värsta hinderbanan.

Hur fräckt som helst! 

Johan Thelin coachade oss hur vi skulle ta oss över alla hinder på ett bra och smidigt sätt. Kan säga att det var precis det jag behövde. Det är sjukt mycket teknik på hur man tar sig över hindren. Hur man sätter ner foten, tycker ifrån och hur man sätter foten på ett plank som man ska ta sig över.

Vi övade på att klättra i nätet på ett bra och säkert sätt, vi gjorde även kullerbyttor efter att vi kommit längst upp på nätet för att snabbt komma ner till marken igen. Psykiskt svårt men så fort man kommit över den tröskeln gick det lättare. Kan säga att jag tvekade innan jag gjorde det men snacka om stolt efteråt!

Nöjd

Vi härjade runt på banan lite mer än 2 timmar innan vi gav upp för dagen. Så nu känner vi oss laddade och taggade inför loppet den 17 juni. Denna gång är vi 23 st från gymmet som ska tillsammans ta oss i mål. Håller tummar och tår för att det blir toppen väder med strålande sol. Antar nämligen att det blir lite vattenhinder 🙂

Är du nyfiken på OCR Peak Challenge så hittar du mer information här.

Bor du kring Lindome och känner att du vill testa på att träna med oss på Outdoor är det bara att höra av sig till Lindome Gym & Hälsa, så bokar de in dig på den dag du kan. Här hittar du all information.

Kallebäcks Terrasser, Bergets Hinderbana – här kommer lite bilder från dagen. Bilderna är från Lindome Gym & Hälsa.

jag i action att hoppa över ett plank
Hela gängen!
Johan berättar hur man tar sig över hindret
Man kan krypa igenom däcken men det är inte rätt. Tanken är att du ska klättra över….
Min stora utmaning, ringar och monkeybar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.