Marinerade/ugnsbakade Grönsaker

I helgen som var fick gjorde jag dessa små godingar, marinerade/ugnsbakade grönsaker. Så himla gott!

Helt perfekt att ha i kylskåpet så att det blir enkelt och snabbt för dig att ordna lunchen eller middagen. Håller sig i ca 2 vecka i kylskåpet ifall du har de i en burk.

Jag passade på att göra marinerade/ugnsbakade grönsaker redan på morgonen då hela familjen sov. Min musik i köket, en kopp kaffe och bara greja lite. Så skönt!

Denna gång blandade jag även ner fetaost bland grönsakerna innan jag hällde över de i en burk. Vill du kan man krydda med färska örter, vitlök osv.

Denna gång valde jag blomkål, broccoli, champinjoner, gullök, zucchini och aubergine. Smaksatt sedan med salt, peppar, färsk timjan och feta ost med örter och vitlök.

Recept från Martinas Ketoguide, läs gärna tidigare inlägg.

Marinerade grönsaker
Till recept
Sprid ut på en ugnsplåt
Låt svalna innan du lägger de i burken
In i kylskåpet, klar att äta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.