Vilken underbar påskhelg vi har haft!

Alltså vilken underbar påskhelg vi har haft, jag har hunnit med massor och strålande sol har det varit.

Nu är påsken över för denna gång och som vanligt har det varit underbart väder. Jag har gått omkring i shorts och sport-BH, grejat här hemma så årets första bränna är här! Köpte även ny lounge möbel till vår lilla altan.

Jag har rivit altan medan Anders har grejat på vårt förråd. Vår självgående gräsklippare, Kermit, har kommit ut och gjort det han är bäst på. Klippa gräs! Själv har jag kantklippt, plockat maskrosor och burit undan gamla altan.

Vi har även hunnit med att vandra lite med våra vänner Ki och Ulle, i Sandsjöbacka på påskafton. Så himla mysigt och trevligt.

Tyvärr har det inte blivit av med någon gymträning men jag räknar mitt arbete i trädgården som träning. Både ben och armar med allt jag har burit och skruvat osv….. helt slut!

Nu till helgen drar jag och Anders iväg till Alborg, Danmark. Anders ska köra en MTB tävling. Tanken var att även jag skulle göra en premiär på MTB även där man jag har valt att ligga lite lågt. Har min första OCR tävling den 4 maj så tills dess håller jag mig lugn så att jag inte skadar mig.

Fast jag är anmäld till ett lokalt lopp den 1 maj, ett svart/vit lopp som vår vän Mikael håller i, här i Kållered. Så det var Anders och Mikael som anmälde mig. Så vi får väl se hur det går.

Altan jag har rivit
Vitsippor i Sandsjöbacka
Vandring i Sandsjöbacka
Våra nya utemöbler från Mio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.